Találja meg új munkatársát műszaki pozícióra 10 nap alatt!

  • előszűrt jelöltek
  • maximum 3 órát kell a keresésre és a kiválasztásra szánnia
  • 2 éves cseregarancia, ha nem 100%-ig elégedett!
banner

Referenciánk

Írásos referenciák:

,,Kifejezetten eredményes”

,,A Salesjoin.hu-val való együttműködés kifejezetten eredményes volt. Komoly feltételeket támasztottunk mind a Salesjoin.hu, mind az általuk közvetített munkatársak felé, melynek abszolút eleget tettek ők is és a jelöltek is. Az átadott kollégák, így fél év elteltével is bátran állíthatom, hogy beváltak, eredményesek, hozzák az általunk megfogalmazott komoly, havi bevételeket. Ajánlom a Salesjoin.hu-t a többi cégnek is, mely munkatárs vagy vezető munkatárs felvételén gondolkodik.”

Piti Ferenc – HR Vezető – Szilánk Zrt.
+36 62 620 201, www.szilank.hu

,,Profi közvetítés”

,,Kedves Gergő!
Maga a kiközvetítés nagyon profi volt, a jelöltek 80%-a ideális volt az elvárásoknak. Nehéz is volt döntenünk, hogy melyik jelöltet válasszuk, az Önök szolgáltatásával elégedettek vagyunk, ügyfeleink körében is terjesztjük hírüket.”

Dávid Alexandra – értékesítési igazgató – Haszon Lapkiadó Kft.
+36 1 353 0575, www.haszon.hu

,,Első hónapban 31 db szerződést hoztak az üzletkötőik!”

,,Az elején kicsit bizonytalan voltam a tekintetben, hogy tudnak-e számomra eredményes, bevételt termelő üzletkötőket biztosítani.Azonban ez a bizonytalanságom hamar elmúlt, hiszen a salesjoin.hu-val való együttműködésünk révén, már 2 héten belül megtermelődött az az összeg, amelyet kifizettünk nekik az üzletkötő közvetítés miatt. Az üzletkötőik által hozott első havi szerződés mennyiség 31 db, mely folyamatosan nő. Mindenképpen ajánlom őket, úgy érzem, egy hosszú távú, eredményes kapcsolat kezdődött el Garancsy Úrékkal.”

Szabó Tamás Cooltej az Iskoláknak Alapítvány

,,PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA”

,,Meglep és meggyőz a salesjoin.hu üzletkötőportál. Meglep mert ilyen garanciát a fejvadász-munkaerőközvetítők legjobb tudomásom szerint nem adnak Megrendelőiknek. Meggyőz, mert nem volt és most sincs benne kockázat, hogy megrendeltem a tényleg bevételt termelő üzletkötőiket. Úgy gondolom, a pénzvisszafizetési garancia komoly garancia. A legfőbb garancia. Csak ajánlani tudom őket! A próbát bőven megéri, megtermeli!”

Gauland Gábor – Kereskedelmi igazgató – Actíve System Hungary Kft.

,,MÁR AZ ELSŐ HÓNAPBAN MEGTÉRÜLT A KÖZVETÍTÉSI DÍJUK”

,,Hosszú ideje kerestünk értékesítőt. Már nagy szükségünk volt egy jó értékesítőre, amikor a salesjoin.hu portállal való együttműködés végre megadta ezt nekünk. A kifizetett közvetítési díj már az első hónapot követően megtérült, így mindenképpen megérte szolgáltatásuk. Felkészültségük, tapasztalatuk sokszor segítségünkre volt. Ezek után egy új értékesítői pozíció betöltésére, megint őket választottuk, hiszen tényleg jók a tapasztalataink. Bátran ajánlom őket más cégeknek is.”

Vörös András – Ügyvezető igazgató – Ring Cégcsoport

,,MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS”

,,Azért választottuk a Salesjob-ot mert be tudták azt vállalni, amit más cég nem. Emellett, hogy rugalmasak, minőséget is tudtak nyújtani és ez a két szempont ami számít. Szolgáltatásuk jó és pontos, munkájukkal minden tekintetben elégedettek vagyunk.”

lindstromMolnár – Bús Katalin – HR Specialista – Lindström Kft.
+36 22 333 010, www.lindtsrom.hu

,,FOLYAMATOS BEVÉTEL”

,,Rekord idő alatt sajátította el készülékeink alapismeretét, már az első hónap végével heti két alkalommal ügyféllátogatásokat tett. Adminisztrációs készsége magas szintű, jelentései határidőben érkeznek, írásos ajánlatait önállóan készíti. Egy hónapja készülékbemutatókat szervez, ügyfélkörét napról-napra bővíti. A 6. héten már névre szóló megrendelése érkezett, azóta ez az eladási lista bővült. Könnyen és gyorsan beilleszkedett a csapatunkba, kommunikációs-, és problémamegoldó képessége kiváló. 3 hónap próbaidő után véglegesítettem a szerződését. Még egyszer köszönöm közreműködésüket, s ha referenciával viszonozhatom segítségüket, állok rendelkezésükre.”

schillerDévényi Erika – Ügyvezető igazgató – Schiller-Diamed Kft.
+36 1 460 9491, www.schillerhungary.hu

,,TELJES ELÉGEDETTSÉG”

,,A salesjoin.hu-val történt együttműködés kellemes csalódás volt a számomra. Ez előtt számos fejvadászcéggel, állásközvetítővel vettem fel a kapcsolatot, akik klasszisokkal nagyobb összegekért végeztek fél, vagy negyed munkát. Az ajánlott 5 kereskedőből 4-et választottunk ki az eredeti 2 – höz képest, amely azt gondolom az elégedettségünkről rengeteget elárul. Köszönjük az együttműködésben tanúsított precizitásukat, és azt gondolom, hogy a jövőben is Önökkel kívánunk dolgozni.”

fisycoSári Csaba – Ügyvezető igazgató – Fisyco Hungary Kft

,,MESSZEMENŐKIG AJÁNLOM”

,,Az értékesítő munkatárs jelölteket, megállapodott határidőre biztosította a Salesjob. A kiválasztott munkatárs teljesen megfelel elvárásainknak, jónak tudom ítélni az érték/ár arányt. Értékesítő feladatkör betöltéséhez messzemenőkig ajánlom a Salesjob-ot.”

wanziTörök Bálint – Üzletberendezés menedzser – Wanzl Magyarország Kft.
+36 1 387 3793, www.wanzl.hu

,,SZAKMAILAG FELKÉSZÜLT, HOZZÁÉRTŐ CSAPAT”

,,Amikor üzletkötők felvétele mellett döntöttünk, a salesjoin.hu üzletkötőportált kerestük meg, mert tudjuk róluk, hogy ők kizárólag üzletkötőkkel foglalkoznak.
Mindenképpen kiemelendőnek tartom azt a speciális tudást, mellyel valóban hatékonyan, gyorsan, minőségben találták meg új üzletkötő munkatársainkat. Úgy érezzük, hogy egy szakmailag felkészült, hozzáértő, jó csapattal sikerült együtt dolgoznunk. Amit még kiemelnénk az az, hogy a salesjoin.hu üzletkötőportálnak kifizetett díjat már az első hónapban kitermelték az általuk adott üzletkötők. A salesjoin.hu üzletkötőportálnak cégünknél egyszeri bővítést kellett végre hajtani, azonban a jövőben esedékes újabb üzletkötői csapatunk bővítéséhez is őket választjuk.”

idgSzigetvári József – Lapigazgató – IDG Magyarország Kft.

,,HAMAR BEVÁLTAK AZ ÜZLETKÖTŐK”

,,Vállalatunknak igen jól jött a salesjoin.hu-val való együttműködés. Igen nagy bővítést tudtunk hozzáértő segítségükkel véghez vinni. Az általuk átadott üzletkötők hamar beváltak, így a folyamatos létszámbővítés mellett döntöttünk. A salesjoin.hu üzletkötőportált azon vállalkozásoknak, vállalatoknak ajánlom, akik belátható időn belül törekednek a hatékony bevétel növekedésre.”

aegonKovács István – Értékesítési vezető – Aegon Magyarország ZRt.
+36 40 204 204, www.aegon.hu