Szeretné Ön is rövid időn belül, kockázatmentesen, felesleges pénz- és időpazarlás nélkül megtalálni új kollégáját adminisztrációs területre?

Fejvadász munkerő közvetítés

Fejvadász cégünk mindössze 10 nap alatt megtalálja új kollégáját adminisztrációs területre, Magyarországon egyedülálló, TRIPLA GARANCIÁVAL, 100% pénz-visszafizetéssel úgy, hogy Önnek az egész projektre maximum 3 órát kell fordítania.

Egy új munkatárs megtalálása adminisztrációs területre sok nyűggel és költséggel járhat, főleg, ha végül nem válik be és az egész idegőrlő tortúrát kezdheti elölről. De nem Önnek!

Hiszen fejvadász cégünk átvállalja a toborzással és kiválasztással járó feladatokat. Önnek csak választania kell az előszűrt, ideális adatrögzítő, asszisztens, irodavezető, recepciós, titkárnő/titkár stb. jelöltek közül. Egyedülálló kiválasztási garanciánk keretében úgy is dönthet, hogy egyszerre több adminisztrációs munkatársjelölttel is elkezd dolgozni, és csak 15 napos próbaidő után választja ki, kivel köt végleges szerződést. Sőt, egyedülálló cseregaranciánk arra is feljogosítja, hogyha nem elégedett a közvetített munkatárs munkájával vagy valamilyen oknál fogva megszűnik a munkatárssal létrejövő jogviszony 2 éven belül, akkor díjmentesen megismételjük a kiválasztást. Ezzel még mindig nem értünk a garanciánk végére, hiszen mindezen felül 100%-os pénz-visszafizetési garanciát is vállalunk arra, hogy megtaláljuk határidőre a meghatározott kritériumokkal rendelkező, ideális jelöltet.

Ennél biztonságosabb, kockázatmentesebb és hatékonyabb módszert az új adminisztrációs kolléga toborzására és kiválasztására jelenleg nem ismerünk. Ezt a lehetőséget ajánljuk fel most Önnek is!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, kötelezettség nélkül!

,,KIFEJEZETTEN EREDMÉNYES”

„A Salesjoin.hu-val való együttműködés kifejezetten eredményes volt. Komoly feltételeket támasztottunk mind a Salesjoin.hu, mind az általuk közvetített munkatársak felé, melynek abszolút eleget tettek ők is és a jelöltek is. Az átadott kollégák, így fél év elteltével is bátran állíthatom, hogy beváltak, eredményesek, hozzák az általunk megfogalmazott komoly, havi bevételeket. Ajánlom a Salesjoin.hu-t a többi cégnek is, mely munkatárs vagy vezető munkatárs felvételén gondolkodik.”

Piti Ferenc – HR Vezető – Szilánk Zrt.
+36 62 620 201, www.szilank.hu

salesjob-s fejvadász referencia

salesjob-s fejvadász referencia

AAA Pénzügyileg stabil